Sledujte nás:

Biftek s vejcem

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1712 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 10, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Z odblaněné svíčkové ukrojíme přes vlákno silnější plátek, mírně jej naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na tuku. Současně připravujeme v tvořítku vytřeném trochou tuku sázené vejce. Opečený biftek vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a rozpustíme je. V rozpuštěném másle biftek obrátíme, na biftek položíme sázené vejce, podlijeme zbylým výpekem a ihned expedujeme.

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

30. 04. 2013 15:26
Jo, poťádný biftek.
18. 04. 2013 14:36
Maso to je moje.. :D to musím zkusit :D

Naši partneři